З Німеччини прийшли хороші новини. Відомо, що українка Ольга Ляхова стала переможцем традиційного міжнародного турніру Anhalt 2019. Турнір пройшов у Дессау-Росслау вже у 21-й раз.

Відомо, що Ольга фінішувала першою на дистанції 800 м з результатом 2.01,20. Німкеню Катаріну Трост вона випередила на 16 сотих секунди. Про це пишуть німецькі та українські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ще одну нагороду виграла стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук. Останнім стрибком вона взяла кордон 6,85 м, виконавши тим самим олімпійський норматив. Випередила її лише німкеня Малайка Михамбо (7,05 м). Сергій Смелик здобув перемогу у фіналі на "стометрівці" (10,35 с). А Христина Стуй стала шостою у жіночому фіналі на цій же дистанції (11,86 с).

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Магучих визнали найкращою спортсменкою місяця в Україні.

Як повідомляв Знай.uа Олімпійські ігри 2020: Росія може вилетіти, як пробка, подробиці гучного скандалу.

Знай.uа писав, німецьке диво: як виглядає найсексуальніша спортсменка світу.