Перша ракетка України Еліна Світоліна програла у стартовому матчі трав'яного турніру серії WTA в Бірмінгемі (Великобританія).

У першому колі Світоліна програла Маргариті Гаспарян з рахунком 3-6, 6-3, 4-6.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еліна Світоліна програла Маргариті Гаспарян
Еліна Світоліна програла Маргариті Гаспарян

Матч тривав дві години. У першій партії на три брейки суперниці Світоліна відповіла одним, а вже у другому сеті сама взяла три гейми на подачі Гаспарян, втративши один гейм на своїй подачі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У вирішальному сеті Гаспарян вийшла вперед з двома брейками (4-1), Світоліна один брейк відіграла, після чого тенісистки по черзі захистили свої гейми.

Для Світоліної це був перший матч на траві у цьому сезоні, в минулому сезоні Світоліна дійшла в Бірмінгемі до чвертьфіналу.

Нагадаємо, в рамках третього кола Ролан Гаррос перша ракетка України Еліна Світоліна програла представниці Іспанії Гарбиньє Мугурусі у двох сетах - 3:6, 3:6.

Як писав Знай.ua, у першому колі Ролан Гаррос Еліна Світоліна тріумфально перемогла американку Вінус Вільямс.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна
Світоліна обіграла Вільямс із рахунком 0:2, матч тривав 1 годину 14 хвилин. Світоліна виграла перший сет з рахунком 6:3. Але у другому сеті програвала 3:1, але, в кінцевому підсумку змогла перемогти з аналогічним рахунком 6:3.

WTA. Ролан Гаррос. Перший раунд
Вінус Вільямс (США) - Еліна Світоліна (Україна) 0:2 (3:6, 3:6)
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.