Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) може провести наступний бій проти болгарина Кубрата Пулєва (27-1, 14 КО) за титул чемпіона світу за версією IBF.
Про це повідомляє Sports Illustrated.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За інформацією видання, зараз Пулєв чекає рішення IBF щодо реваншу Енді Руїса та Ентоні Джошуа. Пулєв обов'язковий претендент на пояс IBF.
Організація може позбавити Руїса титулу, не чекаючи його реваншу проти Джошуа.

Як писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі проведе наступний бій в кінці вересня або на початку жовтня.

Про це повідомив його промоутер Френк Уоррен.
За його словами, після осіннього бою, Ф'юрі організують реванш з Деонтеєм Уайлдером.
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
"Тайсон Ф'юрі буде боксувати в кінці вересня або на початку жовтня. Швидше за все, поєдинок відбудеться на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку.
Суперником Ф'юрі стане боксер з топ-5 рейтингу. Після цього всі сили ми направимо на організацію бою проти Деонтея Уайлдера. Вони обидва хочуть цього бою, а промоутери не проти його влаштувати. Сподіваюся, у нас вийде все організувати вчасно.
Бокс для Ф'юрі став справжнім джерелом натхнення. Ви самі бачите, що він просто закохався в спорт і насолоджується собою. Він відмінно себе почуває і в психологічному, і в фізичному плані. Він насолоджується боксом. Я розумів, що якщо Ф'юрі скине вагу і приведе себе в порядок, то зможе перемогти більшість боксерів. Але, якщо чесно, він мене дуже здивував", - передає слова Уорена Talksport.com.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі легко переміг німецького боксера Тома Шварца.

Бій Ф'юрі - Шварц відбувся 15 червня в Лас-Вегасі (США).

Раніше Тайсон Ф'юрі розповів, що в разі поразки в бою проти німецького боксера Тома Шварца, може завершити професійну кар'єру.

Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images
Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще