Екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) порівняли з ленгендарным американським важковаговиком Евандером Холіфілдом.
Таку думку висловив президент IBF Дерил Пиплз.
За його словами, Усик дуже схожий на Холіфілда, і має великі шанси на успіх у суперважкому дивізіоні.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Усик довів, що є чудовим боксером з відмінною технікою, так що легко з ним нікому не буде. Звичайно, він буде поступатися деяким супертяжам у розмірах, але згадайте Евандера Холіфілда і успіх, якого він досяг.
У Усика найсильніший удар і прекрасна техніка, так що у нього хороші шанси показати себе серед боксерів", - заявив Піплз.
Евандер Холіфілд
Евандер Холіфілд
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі буде розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдисом і Кшиштофом Гловацьки, який пройде в Ризі.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще