Стало відомо, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко веде переговори з технічним директором "Мілана" Паоло Мальдіні про можливий перехід 20-річного українського захисника київського "Динамо" Віталія Миколенка.

Трансферна вартість футболіста може скласти близько 7 мільйонів євро. Про це повідомляють італійські ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що в минулому сезоні Віталій Миколенко провів за "Динамо" 32 матчі у всіх турнірах, де забив 1 гол і віддав 5 результативних передач. Контракт Миколенка з "Динамо" діє до літа 2023-го року.

Нагадаємо, захисник київського "Динамо" Микола Морозюк, який грає в "Ризеспоре" на правах оренди, збирається підписати з турками 2-річний контракт.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич може залишитися в клубі в наступному сезоні.

Також портал Знай.uа писав, що півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон може покинути команду.