Непереможний український боксер у надважкій вазі, володар поясу WBF International, Владислав Сіренко (12-0, 10 КО) нокаутував росіянина Дениса Бахтова (39-15, 26 КО) в рамках вечора боксу в ПАР.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сіренко виграв технічним нокаутом. Протягом всього бою українець домінував на рингу впродовж всього поєдинку і змусив суддю в рингу зупинити бій у сьомому раунді з восьми запланованих. У 7-му раунді в Сіренко пройшов точний боковий, який потряс Бахтова. Владислав кинувся добивати суперника, але рефері зупинив бій, зафіксувавши перемогу технічним нокаутом.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином Сіренко здобув 12 перемогу в 12 поєдинках на профірингу.

Як писав Знай.uа, екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) порівняли з ленгендарным американським важковаговиком Евандером Холіфілдом.

Таку думку висловив президент IBF Дерил Пиплз.
За його словами, Усик дуже схожий на Холіфілда, і має великі шнсы на успіх у суперважкому дивізіоні.
"Усик довів, що є чудовим боксером з відмінною технікою, так що легко з ним нікому не буде. Звичайно, він буде поступатися деяким супертяжів в розмірах, але згадайте Евандера Холіфілда і успіх, якого він досяг. В Усика найсильніший удар і прекрасна техніка, так що у нього хороші шанси показати себе серед супертяжів", - заявив Пиплз.

Евандер Холіфілд
Евандер Холіфілд

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) з-за переходу в надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик розповів, чому відмовився від бою з Олександром Повєткіним.