Нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар зробив відверте зізнання.
Неймар розповів, чим є для нього футбол і зізнався, що ненавидить нечесну гру.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"З того моменту, коли я закохався у футбол, я завжди сприймав його як шоу. Всі мої кумири - це гравці, які показували чудеса на полі. Їх гра була ефектною і красивою. Безумовно, іноді цього недостатньо для досягнення результату.
Особисто я ненавиджу програвати, але потрібно завжди мати волю до перемоги. Я не з тих, хто звик здаватися. Мені подобається дриблінг, створення моментів біля воріт суперника. Я не боюся йти в жорсткі стики, якщо на мені сфолять. Я не можу розчарувати громадськість, яка очікує від мене високого рівня гри. Єдине, чого я ніколи не зрозумію - це нечесну гру", - передає слова Неймара So Foot.
Як писав Знай.ua, Неймар може залишити клуб в найближче трансферне вікно.

Президент клубу Насер аль-Хелайфі заявив, що йому набридли витівки зоряних гравців, і він нікого не тримає.

"Гравці повинні ставитися до своїх обов'язків ще більш відповідально, ніж раніше. Ставлення повинне бути зовсім іншим. Їм доведеться працювати більше. Вони тут не для того, щоб веселитися. І якщо їх це не влаштовує, двері відкриті, чао! Я більше не потерплю суперзіркової поведінки", - заявив аль-Хелайфі.

Пізніше французьке видання L’Equipe повідомило, що керівництво ПСЖ не буде заперечувати проти трансферу Неймара, якщо отримає велике пропозицію.

Крім того, повідомляється, що і сам Неймар у своєму оточенні заявив, що теж хоче піти.

Раніше Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).