В Росії був убитий чемпіон з дзюдо Євген Кушнір, повідомляє портал 63.ru.
За інформацією джерела, Кушніра вбили в центрі Тольятті. Тіло 27-річного спортсмена було знайдено у понеділок, 24 червня.
Євген Кушнір
Євген Кушнір
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
За попередньою інформацією, Кушнір і його супутник вступили в конфлікт з невідомим, в результаті чого перший був убитий, а другий поранений. Його друг, також дзюдоїст, госпіталізований з пораненнями та травмами. Його вже прооперували у лікарні.
Один зі свідків стверджує, що смерть Кушніра настала в результаті пострілу в голову з травматичного пістолета, інший - що від ножового поранення.
Місце вбивства
Місце вбивства
Як повідомляє СУ СК Росії по Самарській області, порушено кримінальну справу про вбивство і замах на вбивство.

Місце вбивства
Місце вбивства

Підозрюваного у скоєнні злочину, громадянина 1988 року народження, оголошено в розшук.
Євген Кушнір - чемпіон Самарської області з дзюдо у ваговій категорії до 81 кілограма.

Як раніше писав Знай.ua, відомого російського бійця ММА Ахмеда Гасанова вбили, повідомляє сайт "Іваново 37". Йому було 30 років.

Спортсмена розстріляли біля кафе в Іванівській області, Росія. Вбивця втік, його оголосили в розшук.
"Тіло чоловіка було знайдено біля кафе-шашличної в Тейково. У нього вогнепальні поранення голови, тулуба та кінцівок. За даним фактом СУ СК Росії по Івановській області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 105 КК РФ ("Вбивство")", - йдеться в повідомленні прес-служби слідчого управління СК РФ по Іванівській області.

Боєць ММА Ахмед Гасанов
Боєць ММА Ахмед Гасанов

Тренер клубу Fightmafia Андрій Курбатов підтвердив загибель спортсмена. Він розповів, що Гасанов тренувався у нього півтора роки, але останній рік у тренуваннях участі не брав. Крім того, Курбатов знав, що для Ахмеда збирали гроші, щоб він міг виїхати на батьківщину в Дагестан.
Близько року тому Ахмед пішов з ММА, щоб допомагати родині - він був єдиним годувальником. Гасанов переїхав до Москви і влаштувався різноробочим.
"Він приїхав до друзів на свята. Вранці повинен був повернутися в Москву на будівництво, він там працював за контрактом. Спорт йому не приносив грошей, останнім часом він майже ним не займався", - розповів товариш Ахмеда.

Як повідомляв портал Знай.ua, легендарна українська гімнастка загинула в ДТП.