Українська боєць змішаних єдиноборств Олександр Бутенко, який живе і тренується в Ленінградській області, впевнений, що до росіян не можна відчувати ненависть, пише Чемпіонат.ком.

"Часто мене запитують, як ставляться до росіян в Україні або до українців у Росії. В моєму місті Харкові всі розсудливі люди, які правильно розуміють всю цю політичну обстановку, хто і для чого це робить, а люди з глибинки чи з заходу України більш сприйнятливі, у них і ситуація більш напружена. У нас всі люди адекватні, і з ким у нас були дружні стосунки, з тими і залишилися. Я взагалі вважаю, що українці, росіяни і білоруси нічим не відрізняються один від одного. Я їжджу в різні міста в цих країнах. Люди скрізь абсолютно однакові, тому між ними не повинно бути ненависті", - заявив Бутенко.

Нагадаємо, український борець здобув першу перемогу на Європейських іграх в Мінську.

Як повідомляв Знай.uа, українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як писав Знай.uа, українська самбистка Анастасія Сапсай завоювала золото Європейських ігор-2019 в Мінську.