Чемпіон світу за версією WBO в напівважкій вазі російський боксер Сергій Ковальов назвав причини своєї поразки в бою проти Элейдера Альвареса.
"Вважаю, що Ярд небезпечніше Міхалкіна і навіть Альвареса. Элейдер - не б'є. Коли я впав у першому поєдинку з ним, це не був нокаут. Просто я був настільки порожній, що падав від ударів, як кеглі від кулі в боулінгу.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Чесно, у тому бою я давав собі перші три раунди. Розумів, що якщо не виграю в них, то потім шансів вже не буде. Але навіть у цих трьох раундах я нічого не зміг зробити. У четвертому раунді я віддав свої останні сили, по-моєму, навіть вдалося болтануть Альвареса. Після цього бій закінчився. Навіть коли я впав, в силу свого характеру, не міг сказати "стоп". Але в той момент мені було абсолютно без різниці, що відбувається навколо мене. Не було ніякої енергії, я був порожній", - передають слова Ковальова "Известия".
Як писав Знай.ua, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик розповів, чому відмовився від бою з росіянином Олександром Повєткіним.
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі було розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдісом і Кшиштофом Гловацьки.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.