Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (28-0-1, 20 КО) відповів на критику британського промоутера Едді Хірна, який назвав останнього суперника британця – Тома Шварца, слабким боксером.

Окрім того, Ф'юрі в черговий раз згадав поразку підопічного Хірна – Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що там ці бовдури говорять? Що Шварц 55-й номер у рейтингу супертяжів? Взагалі-то, він знаходився на другій сходинці в рейтингу WBO. Чому вони базікають нісенітниці про 55-й, 65-і, 125-і номери?

Так, я чув, що Джошуа назвав Шварца легким суперником. А по-моєму, легкий суперник - це жирдяй, у якого було 2 тижні на підготовку до бою. Цей жирдяй зжер курку, що несе золоті яйця своєму промоутеру Едді Хірну, тому вони і намагаються дискредитувати мене, щоб хоч якось піднятися в своїх очах. Хірну треба було простежити, щоб Джошуа розвивав боксерські навички, а не стирчав в качалці", - передає слова Ф'юрі IFL TV.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі легко переміг німецького боксера Тома Шварца.

Бій Ф'юрі - Шварц відбувся 15 червня в Лас-Вегасі (США).

Раніше Тайсон Ф'юрі розповів, що в разі поразки в бою проти німецького боксера Тома Шварца, може завершити професійну кар'єру.

Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images
Тайсон Ф'юрі і Том Шварц, Getty Images

Тайсон Ф'юрі проведе наступний бій в кінці вересня або на початку жовтня.

Про це повідомив його промоутер Френк Уоррен.
За його словами, після осіннього бою, Ф'юрі організують реванш з Деонтеєм Уайлдером.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.