Володар титулів WBC, WBA Super і IBF в середній вазі мексиканець Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) поки не хоче проводити третій бій проти екс-чемпіона Геннадія Головкіна.

Як повідомляє оглядач Майк Коппінджер у своєму Twitter, Альварес зацікавлений в боях з чемпіоном WBO Деметріусом Андраде або з росіянином Сергієм Ковальовим, який володіє титулом WBO в напівважкій вазі.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Як писав Знай.ua, Головкін після поразки мексиканцю Саулю Альваресу (52-1-2, 35 КО) відчуває почуття параної, оскільки вважає себе переможцем бою.
Про це розповів тренер Головкіна Джонатон Бенкс.
"Він стурбований цим. Він відчуває, що його пограбували. Він вважає, що переміг. Кожен, у кого щось украли або чогось позбавили, відчуває почуття параної. Ти починаєш озиратися, куди б ти не пішов. Ти відчуваєш, що ти зробив, але не отримав результату. Ось як я це відчуваю.
В останньому бою Головкін нокаутував канадця Стіва Роллсf (19-1, 10 КО). З Канело він розраховує побитися вже у вересні, проте в команді мексиканця вважають, що Головкіну ще потрібно заслужити третій поєдинок з Альваресом", - розповів Бенкс.
Як писав Знай.ua, Головкін припинив роботу зі своїм тренером мексиканцем Абелем Санчесом, з яким тренувався протягом останніх десяти років.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 15 вересня в Лас-Вегасі відбувся реванш між Саулем Альваресом та Геннадієм Головкіним, в якому мексиканець здобув перемогу рішенням суддів.

Сауль Альварес і Геннадій Головкін
Сауль Альварес і Геннадій Головкін

Бій тривав усі 12 раундів, після чого судді віддали перемогу Альваресу: 115-113, 115-113 і 114-114.

Перший бій між Головкіним і Альваресом завершився внічию.

Як повідомляв портал Знай.ua, Головкін відібрав головний козир Кличка.