Українські спортсмени на Європейських іграх 2019 року в Мінську показують відмінні результати. У неділю наші спортсмени поповнили скарбничку "синьо-жовтих" на десять медалей. Тріумфально завершили свої виступи на змаганнях наші майстри спортивної гімнастики Олег Верняєв і Анастасія Бачинська.

Вони вибороли дві золоті медалі, повідомляє Національний олімпійський комітет.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Золотий дубль наостанок!!!🥇🥇 Українські спортивні гімнасти завершили свій мінський вояж на переможній ноті. Олег Верняєв набрав найбільшу суму балів за свій виступ на брусах - 15,333. Анастасії Бачинській не було рівних у вільних вправах (13,200)", - повідомила прес-служба НОК.

15-річній українці Анастасії Бачинській не було рівних у вільних вправах. Набравши 13,200 бали, юна спортсменка випередила чешку Анету Холасову та шведку Джесіку Кастлес. Вони посіли друге і третє місця відповідно.

Олімпійський чемпіон Олег Верняє додав до двох срібних нагород, які виборов раніше у багатоборстві та вправах на кільцях, "золото" у вправах на паралельних брусах. Верняєв настільки переконав суддів своїм впевненим виступом, що найближчого переслідувача — кіпріота Маріос Георгіу — випередив майже на пів бала.

Окрім цього варто додати, що ще одне "золото" виборола Аніта Серьогіна в розділі куміте у ваговій категорії до 61 кг У фінальній сутичці вона перемогла словенку Цашу Рістіч (3:1).

Нагадаємо, що українські гімнастки вибороли медаль на Європейських іграх-2019: захоплююче відео.

Як повідомляв Знай.ua, українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019.

Також Знай.uа писав, українські боксери у запеклих боях принесли дві медалі на Європейських іграх: неймовірна перемога.