У неділю, 30 червня, відбувся останній день змагань Європейських ігор 2019 року, які проходили в Мінську. Українські спортсмени показали неймовірні результати. Протягом усього періоду змагань вони займали лідируючі позиції у турнірному заліку команд.

Так, команда "синьо-жовтих" виборола в результаті 51 нагороду, повідомляє Національний олімпійський комітет (НОК).

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Останню нагороду у скарбничку нашої команди приніс каратист Станіслав Горуна - він виграв "золото". У фінальному поєдинку до 75 кілограмів 30-річний львів'янин не залишив шансів представнику Азербайджану Рафаелю Агаєву.

"Український каратист Станіслав Горуна, ставши чемпіоном у куміте до 75 кг, поставив золоту крапку у виступі збірної України на ІІ Європейських іграх у Мінську. Отже, ми завершуємо змагання у білоруській столиці із фантастичним доробком у 51 нагороду!", - повідомила прес-служба НОК.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Європейські ігри-2019 проходили з 21 по 30 червня. Церемонія закриття відбудеться у неділю, 30 червня, о 22:00 за київським часом. Почесне право нести прапор України на урочистій події отримав чемпіон Ігор-2019 з боксу Віктор Вихрис. Він у кривавому бою отримав "золото" у ваговій категорії понад 91 кг.

Загалом, на рахунку українців 51 медаль, 16 з яких золоті, 17 – срібних та 18 бронзових. У загальнокомандному заліку збірна України посіла 3 місце. Раніше ж команда "синьо-жовтих" була на 4 місці у загальному турнірному заліку.

Попереду українців виявилися лише білоруси та росіяни. Четверте місце зайняла збірна Італії, а замикає п'ятірку лідерів - збірна Нідерландів.

Нагадаємо, що українські гімнастки вибороли медаль на Європейських іграх-2019: захоплююче відео.

Як повідомляв Знай.ua, українські дзюдоїсти завоювали золото на Європейських іграх-2019.

Також Знай.uа писав, українські боксери у запеклих боях принесли дві медалі на Європейських іграх: неймовірна перемога.