Закінчився дев'ятий етап чемпіонату світу з автоперегонів у класі Формула-1. Дійство відбулося на автодромі Red Bull Ring в Шпілберзi і закінчилося несподіваним фіналом.

Гран-прі Австрії виграв пілот місцевої команди Макс Ферстаппен. Це вперше, коли в сезоні на 1-му місці опинився гонщик не з Mercedes.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Голландець проспав старт і був змушений прориватися з 8-го місця. Завдяки більш успішній роботі з гумою і помилкам конкурентів він за кілька кіл до фінішу наздогнав лідируючого Шарля Леклера. Другий пілот Ferrari не зміг довго чинити опір, поступившись в підсумку першому місцю лідеру Red Bull.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Ферстаппен пройшов дистанцію за 1 годину 22 хвилини 1 секунду. На дві з гаком секунди від нього відстав монегасский гонщик Ferrari Шарль Леклер. Третє місце зайняв Валттері Боттас з Mercedes. Чинний чемпіон світу Льюіс Хемілтон посів лише п'яту позицію.

Лідер Ferrari Себастьян Феттель, для якого проблеми почалися ще з кваліфікації (німець не зміг виїхати на третій сегмент і стартував 10-м), закінчив перегони на 5-му рядку.

У загальному заліку лідерство зберіг Хемілтон, який має в активі 197 очок. Друге місце займає Боттас (166), на третю сходинку піднявся Ферстаппен (126).

Нагадаємо, що Зоря накинула оком на талановитого німця: що про нього відомо.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.

Також Знай.uа писав, українська самбістка Анастасія Сапсай виборола золото Європейських ігор-2019 в Мінську.