Українська легкоатлетка Ярослава Магучих на етапі "Діамантової ліги" в Юджині (США) завоювала бронзову медаль, подолавши планку на висоті 2,00 м.
Таким чином, 17-річна Магучих стала наймолодшою атлеткою, яка подолала висоту 2 метри. Це новий юніорський рекорд України.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Двометрову планку також підкорили росіянка Марія Ласицкене, яка виступає в нейтральному статусі (2,03 м) та американка Вашті Каннінгем (2,00 м). Ще одна українка Юлія Левченко стала четвертою з результатом 1,95 м.
Як повідомляв Знай.ua, українська легкоатлетка Ярослава Магучих на змаганнях Діамантової ліги в катарській Досі завоювала золоту медаль у стрибках у висоту з особистим рекордом - 196 см.
Ярослава Магучих, Getty Images
Ярослава Магучих, Getty Images
17-річна Магучих стала однією з перших українок, яка виконала норматив на Олімпійські ігри-2020 в Токіо.

Як повідомляв Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.

Нагадаємо, Левченко стала найкращою легкоатлеткою лютого в Україні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще