Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) готується до дебютного бою в хевівейті, який заплановано на вересень.
Тренер росіянина Мурата Гассієва Абель Санчес оцінив шанси Усика в суперважкому дивізіоні.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Санчес вважає, що Усику буде нелегко виступати в хевівейті, оскільки українцю не вистачає ударної потужності.
"Ми всією командою хочемо влаштувати бій з Усиком, щоб взяти реванш і поквитатися за ту поразку. Якщо ми не будемо готові на 100%, то нам буде важко, але майбутньому ми з радістю погодимося на цей поєдинок. Тим більше, якщо він пройде в рамках хевівейта.
Різниця в габаритах між дивізіонами буде складною для Усика. Йому, на відміну від Гассієва, не вистачає ударної потужності супертяжа, тому він буде отримувати шкоду. Ми з нетерпінням чекаємо рематчу. Цей бій можна легко влаштувати", - передає слова Санчеса WBN.

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Поєдинок відклали на невизначений час.
Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
Вакантний титул WBC у важкій вазі буде розіграно 15 червня в бою між Майрисом Брієдисом та Кшиштофом Гловацьки, який пройде в Ризі.
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще