Андрій Ярмоленко - один з багатьох зіркових гравців, який ледь не підписав Сток Сіті. Як це було з перших уст, розповідає StokeonTrentLive.

Сток Сіті був близький до підписання не лише гравця збірної України. Пітер Крауч, Лоїк Ремі, Карел Поборскі, Девід Платт, Стів Сідвел, Демба Ба, Марцін Жевлаков – футболісти залишили суттєвий слід, як мінімум у своїх країнах, і разом з тим залишили цілковите розчарування для фанатів Стока. Однак, мабуть, найгостріший сюжет мала історія великої спроби підписання українця в лави "гончарів".

Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко

Влітку 2015-го міг відбутись один з найзухваліших трансферів в історії Сток Сіті. І для цього потрібно було вирушити в напрямку зони бойових дій, щоб опинитися за волосинку від здійснення завдання. Врешті-решт Сток змогли переконати перебратися в англійську Прем'єр-лігу гравця, але не його клуб, хоча "гончарі" й погодилися виплатити суму відступних на рівні 15 мільйонів фунтів.

Андрій Ярмоленко, WHU
Андрій Ярмоленко, WHU

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У грі за Україну проти США Ярмоленко виглядав феноменально, ніби у нього є все. Кожен його бачив, але коли ви дивитесь на нього наживо, він виглядає особливим.

Андрій Ярмоленко
Андрій Ярмоленко

"Фактично щойно я закрив угоду про оренду Джека Батленда у Лідс перед тим, як приїхати в аеропорт. Почувався направду щасливим і тоді озирнувся навколо, з подивом задумавшись, чому поруч немає зовсім нікого. У той момент я подумав, що роблю велику помилку. Мені вдалося повернутися додому, а моя дружина, напевно, так ніколи і не пробачила мене. Але я зустрівся з ним. На щастя, я сподобався йому і він передав нам повноваження", - каже футболіст.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після цього Стоку було легко сказати: "То що там з Ярмоленком?"

Нагадаємо, сотні спортсменів з Росії "попалилися" на допінгу: WADA готує найжорстокіше покарання.

Як повідомляв Знай.uа Джошуа напророкували унікальний поворот у кар'єрі: "Буде правити хевівейтом".