Українець уклав новий контракт з іспанським Альбасете. Роман Зозуля підписав угоду, яка чинна до літа 2021 року, повідомляє офіційний сайт іспанського клубу.

Відомо, що контракт українського нападника з "механічним сиром" втратив силу влітку цього року. Зозулю сватали у низку іспанських клубів та навіть у Динамо.

Роман Зозуля
Роман Зозуля

До слова, у минулому сезоні 29-річний форвард провів за Альбасете 37 матчів в усіх турнірах, де забив 11 голів та віддав 3 результативні передачі.

Роман Зозуля, Getty Images
Роман Зозуля, Getty Images

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слід відзначити, що форвард Роман Зозуля став одним з трьох найдорожчих представників Альбасете. Українського нападника оцінили в 1 мільйон євро, аналогічним показником можуть похвалитися лише голкіпер команди Томеу Надаль і вінгер Жеремі Бела. У загальному рейтингу Сегунди екс-форвард Дніпра ділить 61-82 позицію.


Нагадаємо, з'явилася інформація, що відомий український боксер Василь Ломаченко зможе отримати рекордні для себе чотири мільйони доларів. Гонорар чемпіон отримає за об'єднавчий бій з Люком Кемпбеллом.

Як повідомляв Знай.ua, Мессі осоромився на Кубку Америки.

Також Знай.ua писав, що Ярмоленко розповів про сімейну драму.