Варто нагадати нашим читачам, що буквально днями ми писали про скандал, до якого потрапила українська велосипедистка Ганна Соловей, яка завоювала "золото" Європейських ігор в Білорусі.

Відомо, що дівчина обурилася тим, що Федерація велоспорту України на своїй сторінці в Facebook привітала з цим досягненням не її, а голову Київської міської федерації велоспорту Сергія Мухомора, який за словами Ганни не має відношення до її перемоги. За це їй нахамив президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко.

Ганна Соловей тріумфально виграла велогонку на очкии і стала чемпіонкою Європейських ігор
Ганна Соловей тріумфально виграла велогонку на очкии і стала чемпіонкою Європейських ігор

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тепер, президент Федерації велоспорту України Олександр Башенко загрожує вилучити зі збірної переможницю Європейських ігор Ганну Соловей, якій він нещодавно нахамив у Fecebook.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

А за останньою інформацією журналістів, переможниця Європейських ігор Ганна Соловей і зовсім заявила, що чекає на відставку президента Федерації велоспорту Олександра Башенко. Про це вона сказала в коментарі одному з українських телеканалів, після того, як Башенко нахамив їй в соцмережі.

"Президент Федерації велосипедного спорту України апріорі не може бути таким хамом. Я чекаю на відставку", — зазначила спортсменка.

Нагадаємо, "штраф за вонидлово": українську чемпіонку публічно принизили, ось так у нас цінують переможців.

Як повідомляв Знай.uа Європейські ігри-2019: Україна замикає ТОП-п'ятірку, повний список чемпіонів.

Знай.uа писав, українські спортсмени тріумфально виступають на Європейських іграх: 27 медалей.