Український легіонер Вест Хем Юнайтед Андрій Ярмоленко повернувся після отримання травми та довготривалої реабілітації. Ярмоленко вже почав активно відновлювати форму на повноцінних командних тренуваннях.

Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу на офіційному сайті.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вест Хем зараз проводить передсезонну підготовку у Швейцарії. Команда пробуде в країні ще трохи більше як тиждень. На 11 липня у "молотобійців" запланований перший контрольний поєдинок. Суперником англійців стане представник австрійської бундесліги Альта.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Потім підопічні Мануеля Пеллегріні на кілька днів повернуться в Лондон, щоб звідти вилетіти в Китай. У Піднебесній Вест Хем проведе ще дві товариські зустрічі - 17 липня в Нанкіні лондонський клуб зіграє з "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка, а 20 липня в Шанхаї візьме участь у поєдинку Premier League Asia Trophy.

Офіційний старт сезону для Вест Хема відбудеться 10 серпня, коли в першому турі англійської Прем'єр-ліги команда Ярмоленко гратиме проти чинних чемпіонів країни - Манчестер Сіті.

Зазначимо, що Андрій Ярмоленко отримав травму і був замінений в матчі 9-го туру АПЛ проти "Тоттенхема". Українець невдало наступив на ногу і отримав травму гомілкостопу. Заміна відбулася на 41-й хвилині гри.

Нагадаємо, Мессі зганьбився на Кубку Америки "жіночою образою": "Ой, все".

Як повідомляв Знай.uа зірка Реала в п'яному угарі крушив все на своєму шляху, а потім втомився: дивні фото.

Також Знай.uа писав, пенальті, домінування і втрати: Олександрія відіграла яскравий поєдинок сезону, потужні кадри.