У мережі з'явилося раритетне фото з українськими боксерами. Вони є гордістю України і всі з завмиранням серця спостерігають за боями Олександра Усика, Василя Ломаченка, Олександра Гвоздика, Артема Далакяна та інших.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Унікальне фото було зроблено в 2009 року в Мілані Італії. Тоді там проходив чемпіонат світу. Знімок зроблений близько легендарного стадіону "Сан-Сіро".

Тоді золоту медаль вдалося завоювати лише Василю Ломаченко. Він переміг у фіналі в напівлегкій ваговій категорії до 57 кг росіянина Сергія Водопьянова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Срібло зміг добути суперважкоатлет (понад 91 кг) Роман Капітоненко, який у фіналі віддав перемогу італійця Роберто Каммарелле. Медаль бронзового ґатунку в активі Олександра Усика — у півфіналі майбутній абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі (до 91 кг) поступився росіянину Єгору Мехонцову.

Тоді українці змогли розділити п'яте місце в загальному командному заліку з Монголей.

Раніше повідомлялося, що колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі, знаменитий український боксер Олександр Усик відвідав Олімпійську базу в Конча-Заспі. Поки чемпіон відновлюється після травми біцепса, він вирішив порадувати своєю присутністю юних фанатів.

Початківці спортсмени буквально "атакували" чемпіона своєю увагою, адже кожен хотів з ним сфотографуватися. Усик охоче позував з дітьми у футболки зі своєю коронною фразою.

Нагадаємо, суперважкоатлет з Камеруну пригрозив Усику нокаутом.

Як повідомляв Знай. ua, Усика помітили з таємничою жінкою.

Також Знай. ua писав, що Усика в Києві атакували натовпом.