Дружина українського форварда "Кайсеріспора" Артема Кравця Анна разом зі своїм чоловіком відпочивала на Мальдівах. Красуня буквально завалила своїх підписників фото з райського курорту.

Анна Кравець не втрачає нагоди похизуватись своїми яскравими купальниками, чим доводить до ейфорії своїх шанувальників в Instagram. Анна Кравець без сумніву могла б взяти участь у показі мод, адже такою фігурою можуть похизуватись навіть не усі професійні моделі.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дружина футболіста привезла з собою на екзотичний відпочинок велику кількість купальників, які можуть вразити навіть найвибагливішого поціновувача жіночої краси.

У колекції Анни декілька купальників чорного кольору різного фасону. Зазначимо, що їй однаково пасують як роздільні, так і суцільні купальники.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окрім того, красуня не забула й про іншу кольорову гамму. Вона показала шанувальникам золотисті купальники у стилі ретро, сірі, а також білі. До речі, білі найкраще контрастують з її засмаглим тілом й вдало виділяються.

Не забула Анна й про трендові неонові кольори. Так, з собою на відпочинок вона привезла яскраво-салатові речі.

Нагадаємо, Мессі зганьбився на Кубку Америки "жіночою образою": "Ой, все".

Як повідомляв Знай.uа зірка Реала в п'яному угарі крушив все на своєму шляху, а потім втомився: дивні фото.

Також Знай.uа писав, пенальті, домінування і втрати: Олександрія відіграла яскравий поєдинок сезону, потужні кадри.