Жирну крапку у скандальному поєдинку за чемпіонський пояс, який раніше належав відомому українському боксеру Олександру Усику, поставила Всесвітня боксерська організація (WBO).

Про цю новину повідомила в Twitter організація World Boxing Super Series‏.

Відомо, що WBO не схвалила протест поляка Кшиштофа Гловацького і визнала перемогу латвійця Майриса Бріедіса, виславши йому поштою пояс чемпіона.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто нагадати той факт, що під час бою боксерів Бріедіс вдарив Гловацького ліктем в щелепу, на що не було реакції рефері. Крім того, рефері не зупиняв бій ще 20 секунд після гонгу про закінчення раунду, і протягом цього часу Бріедіс відправив поляка в нокдаун. Після бою команда Гловацького подала протест на результат поєдинку.

Нагадаємо, кумедний Усик і похмурий Ломаченко: фанати "відкопали" архівний знімок українських чемпіонів, смішно до сліз.

Як повідомляв Знай.uа тренер Кемпбелла розповів про сильні сторони Ломаченка: "Непросте завдання - побити його".

Знай.uа писав, Усика помітили з таємничою жінкою: "Саша, бий".