Українська тенісистка Катаріна Завацька здобула титул на турнірі Міжнародної тенісної федерації у місті Бьєлла, що в Італії.

Уродженка Рівного у фінальному матчі упевнено перемогла Маар Шеріф з Єгипту. Матч відбувся у неділю, 7 липня.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зустріч закінчилася з рахунком 6:1, 6:3. Українка перервала серію перемог єгиптянки, яка нараховувала 26 поєдинків поспіль.

За вихід у фінал Катаріна посперечається з італійкою Лючією Бронцетті. В іншому півфіналі виступлять Маар Шеріф з Єгипту та угорка Река-Лука Яні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Це перший титул Завацької нинішнього сезону. У травні Катаріна була фіналісткою турніру у німецькому Вісбадені.Раніше повідомлялося, що в півфіналі 19-річна тенісистка Завацька обіграла італійку Лючію Бронцетті.

Зазначимо, що українська тенісистка Людмила Кіченок не змогла пробитися в 1/8 фіналу парного розряду Вімблдону. Вона грала в парі з американкою Ракель Атаво. У матчі другого раунду українсько-американський дует поступився тандему з Німеччини Анна-Лєна Фридзам/Лаура Зигемунд.