Як повідомляє видання Fotospor, "Шальке" просить у "Фенербахче" 10 мільйонів євро за трансфер півзахисника національної збірної України Євгена Коноплянки. Очікується, що про покупку чотирьох футьолістів турки офіційно голосять за три дні.

Сьогодні, 10 липня, в тренувальний табір "Фенербахче" приїдуть гравці національний команд, яким тренери дозволили затриматися у відпустці. В один з трьох найближчих днів (10-12 липня), "канарки" влаштують презентацію новачків.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Скоро Коноплянка змінить кольори

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гельзенкірхенці вимагають від потенційних покупців Коноплянки саме таку суму – 10 мільйонів євро. За інформацією джерела, турки згодні заплатити такі гроші за Євгена. Нагадаємо, відомий футбольний журналіст раніше повідомляв, що українець хоче грати в ТОП-5 європейських чемпіонатів.

Нагадуємо, Зінченко пішов у новий сезон з "оновленим" МанСіті

Раніше Знай.uа повідомляв, Коноплянка готовий грати пліч-о-пліч з турками

Знай.uа писав, Ярмоленко повернувся на тренування після важкої травми: затяжний відпустка закінчилася.

https://www.youtube.com/watch?v=rNAIpg3b62o&t=10s