Півзахисник донецького "Шахтаря" Олександр Зубков провів чудовий матч за угорський "Ференцварош", де він знаходиться в оренді.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Гол 22-річного Зубкова в матчі першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів приніс перемогу над "Лудогорцем".
За рахунку 1:1 Зубков, який проводив дебютний поєдинок за угорську команду, відзначився забитим м'ячем. І він став переможним для Ференцвароша - 2:1.

За підсумками гри, Зубков став одним з найкращих гравців цього матчу.
Як повідомляв Знай.ua, нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі визнаний найкращим футболістом світу за версією ESPN.
У минулому сезоні 32-річний Мессі став найкращим бомбардиром чемпіонату Іспанії, ставши автором 36 забитих м'ячів у 34-х матчах.
Крім того, аргентинець розділив перше-друге місце в списку найкращих асистентів Прімери з півзахисником "Севільї" Пабло Сарабією. Обидва футболісти віддали по 13 результативних передач. У сезоні-2018/19 Мессі став 10-разовим чемпіоном Іспанії.

Крім того, Мессі забив 12 голів у 10 матчах Ліги чемпіонів, а також тричі відзначився у п'яти зустрічах Кубка Іспанії. На цьому Кубку Америки-2019 Мессі у складі збірної Аргентини посів третє місце.
Відзначимо, що окрім Месії на цю нагороду претендували Кріштіану Роналду, Кіліан Мбаппе та Вергілій ван Дейк.
Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще