Легендарний боксер Майк Тайсон заявив, що вважає екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) генієм.

Тим не менш, Тайсон впевнений, що Макгрегор ніколи не зможе перемогти чинного чемпіона Хабіба Нурмагомедова (27-0).

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я вважаю Макгрегора генієм промо-кампаній. Хабіб побив його. Я правий? Люди досі хочуть знати, чи здатний Конор перемогти Нурмагомедова. Ні, Макгрегор не зможе взяти реванш. Він ніколи не поб'є Хабіба. Однак глядачі готові заплатити, щоб побачити їх другий бій.

Хабіб зможе отримати більше грошей, якщо поб'ється з Конором. Він знає, що здатний побити його. Навіщо йому брати участь у конкурентних боях проти небезпечних хлопців, які можуть його побити, якщо можна десять разів побитися з Макгрегором. Люди заплатять десять разів, щоб побачити, як Конор програє десять разів. Це маркетинг - мільйони, мільярди доларів... Макгрегор - геній", - передає слова Тайсона портал lowkickmma.com.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.