В Кванджу (Республіка Корея) проходить чемпіонат світу з водних видів спорту. Під час турніру зі стрибків у воду відбулася кваліфікація чоловіків в синхронних стрибках з трампліну.

Цю інформацію повідомляє "Укрінформ".

У повідомленні йдеться, що українські спортсмени Олександр Горшковозов і Олег Колодій зайняли 3-е місце (378,03 бала) і пройшли в сьогоднішній вечірній фінал.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними інформагенства, найкращу суму за шість стрибків набрали китайці Юан Цао і Сійі Кси - 447,18 бала.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На чемпіонаті світу з водних видів спорту до 28 липня розіграють 76 комплектів медалей.

Нагадаємо, що легендарний форвард Пітер Крауч прийняв рішення завершити спортивну кар'єру. Про це 38-річний футболіст повідомив на своїй сторінці в Twitter.

"Після довгих роздумів я вирішив піти з футболу! Ця чудова гра дала мені все. Я вдячний всім, хто допоміг мені стати футболістом і залишатися в цій справі настільки довго."

Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.