Британець Тоні Беллью вважає екс-абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) боксером елітного рівня.
На думку Беллью, Усик розбереться з такими боксерами, як Енді Руїс та Дэонтей Уайлдер, а от з Ентоні Джошуа йому буде непросто.

Олександр Усик
Олександр Усик
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Він особливий, найкращий з тих, проти кого я бився, він настільки гарний. Найбільше мене зламало те, що я вів сім раундів, а потім програв. Але це бокс, тут 12 раундів. Він просто не втомлюється, боксер елітного рівня.
Я називав себе колишнім чемпіоном світу, боксером світового рівня, але він один з небагатьох, хто є елітним боксером подібно Альваресу, Ломаченку. Усик один з таких хлопців. Ти можеш стати чемпіоном світу, бути топовим боксером, але складно пробитися на цей рівень справді особливих хлопців.
Я не бачу нікого, хто може перебоксувати його, не бачу нікого, хто зможе його побити. Єдина проблема - його розміри. Але якщо він вийде завтра проти Руїса, то, впевнений, залишить його в дурнях. Але, може бути, дуже великі хлопці будуть занадто великими для нього.
Я насправді думаю, що він залишить в дурнях і Уайлдера. Але такі хлопці як Ортіс та Джошуа можуть дати йому бій. Стилі роблять поєдинки", - заявив Беллью в інтерв'ю IFL TV.

Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Поєдинок відклали на невизначений час.
Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще