У юніорському турнірі 2019 року 17-річна Дарина Снігур із України стала окрасою святкового вечора для переможців лондонського турніру "Великого Шолома".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українська очаровательница з'явилася на вечірці в шикарній сукні з відвертим вирізом на спині. На гала-вечорі героїню Вімблдону супроводжував її батько.

У суботу 13 липня у фіналі юна спортсменка перемогла десяту "сіяну" на великому турнірі американку Алексу Ноель у двох сетах. В кінцевому підсумку поєдинок завершився з рахунком 6:4, 6:4. Однак, що в першому, що в другому сеті Дарині Снігур довелося відіграватися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українська тенісистка займає 423-е місце в дорослому рейтингу WTA. За свою короткочасну кар'єру в спорті вона заробила на корті 13 628 доларів призових. Дівчина стала другою за рахунком українкою, якій вдалося виграти Вімблдон. Це ж змогла зробити 15 років тому Катерина Бондаренко.

Нагадаємо, що український тенісист Ілля Марченко стартував з перемоги на турнірі President’s Cup в Нур-Султана (Казахстан).

Як повідомляв портал Знай.ua, головний тренер національної команди України Андрій Шевченко прокоментував фінал Вімблдону-2019.

Також портал Знай.ua писав, що перша ракетка України Еліна Світоліна піднялася в оновленому рейтингу WTA.