Нападник ПСЖ Неймар йде з команди, повідомляє Diario Sport.
15 липня Неймар провів зустріч зі спортивним директором парижан Леонардо, який намагався умовити Неймара залишитися в клубі.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Тим не менш, форвард заявив, що збирається покинути ПСЖ. Найбільш імовірним варіантом продовження кар'єри є повернення в "Барселону".
Нагадаємо, Неймар виступає за ПСЖ з літа 2017 року. Тоді за його трансфер парижани заплатили "Барселоні" рекордну суму - 222 млн. євро. У складі нинішнього клубу форвард двічі виграв чемпіонат Франції.
У минулому сезоні Неймар провів 17 матчів за ПСЖ в чемпіонаті Франції. На його рахунку 15 голів.
Як писав Знай.ua, Неймар може залишити клуб в найближче трансферне вікно.

Президент клубу Насер аль-Хелайфі заявив, що йому набридли витівки зоряних гравців, і він нікого не тримає.

"Гравці повинні ставитися до своїх обов'язків ще більш відповідально, ніж раніше. Ставлення повинне бути зовсім іншим. Їм доведеться працювати більше. Вони тут не для того, щоб веселитися. І якщо їх це не влаштовує, двері відкриті, чао! Я більше не потерплю суперзіркової поведінки", - заявив аль-Хелайфі.

Пізніше французьке видання L’Equipe повідомило, що керівництво ПСЖ не буде заперечувати проти трансферу Неймара, якщо отримає велику пропозицію.

Крім того, повідомляється, що і сам Неймар у своєму оточенні заявив, що теж хоче піти.

Раніше Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).