53-річний екс-наставник "Зорі" Юрій Вернидуб поділився думкою про українського півзахисника "Аталанти" Руслана Малиновського.
Вернидуб вважає, що Малиновський серйозний і талановитий гравець.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Як людина він - дуже серйозний. Пам'ятається, в один з періодів у нас була проблема: Руслан був схильний до набору зайвих кілограмів. Ми це подолали спільними зусиллями, хоча, спочатку, деякий час він дуже сердився на тренерський штаб "Зорі" і, зокрема, на мене за те, що ми ретельно стежили за цим моментом і змушували Руслана тримати себе в якихось рамках. Але, думаю, ця історія тільки загартувала його характер. При цьому він завжди залишався виключно вимогливим і самокритичним гравцем, який завжди залишався після тренувань для того, щоб відточити якісь моменти у своїй грі і постійно удосконалювати технічні здібності.
Думаю, це очевидно. Ліва нога у Руслана від Бога. Крім того, він відмінно виконує стандарти, а це дуже важлива якість: такі люди потрібні в будь-якій команді", - сказав Вернидуб.
Нагадаємо, Малиновський виступав за "Зорю" на правах оренди з 2013 по 2015 роки.

Як писав Знай.ua, Руслан Малиновський підписав з італійською "Аталантою" п'ятирічний контракт.

Напередодні клуб оголосив про трансфер українця.

26-річний футболіст щорічно буде заробляти в італійському клубі щонайменше 1 мільйон євро.

Малиновський стане одним з найбільш високооплачуваних гравців команди. На даний момент більше Руслана заробляють тільки Алехандро Гомес - 1,6 млн євро та Дуван Сапата - 1,5 млн євро. По 1 мільйону на рік в "Аталанті" отримують лише Йосип і Маріо Пашалич.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще