Стало відомо, колишня дівчина легкої поведінки Хелен Вуд вибачилася перед дружиною відомого англійського нападника "Ді-Сі Юнайтед" Уейна Руні. Вона просила пробачення за те, що у неї був секс утрьох з футболістом і її хорошою подругою. В момент зради Колін була вагітна первістком. Про це повідомляє Daily Mail.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також не секрет, що Руні зрадив своїй дружині в дорогому п'ятизірковому готелі в Манчестері. Інцидент стався в 2009 році. Навіть незважаючи на той скандал, вона не кинула екс-зірку "МЮ".

"Раніше я по-іншому, просто по-свинськи, ставилася до даної ситуації. Я казала собі: "Якщо вона хоче залишитися з ним, це її проблеми". Тепер, коли я стала старшою, я розумію, що вона є мамою, яка хоче бути зі своєю сім'єю. На жаль, її випадок став для всіх розвагою", – сказала Хелен Вуд.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До того ж, можна відзначити, що в свій час Хелен Вуд продала місцевим журналістам цю історію за 45 тисяч євро. Також її послугами користувалися ще два екс-футболіста "Манчестер Юнайтед".

Нагадаємо, що Сергій Булеца пробився до списку зірок європейського футболу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Євген Коноплянка може підписати контракт з "Фенербахче".

Також портал Знай.ua писав, що Зідан розповів, що чекає Бейла в "Реалі".