Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів про дебютний бій у хевівейті, який має відбутися восени в США.
Усик повідомив, що його суперником в цьому поєдинку стане, швидше за все, камерунський боксер Карлос Такам.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Я також дуже чекаю свого повернення. Втомився, що не виступаю, а лише тренуюся. Я готовий важко працювати, готовий до бою і з нетерпінням чекаю свій дебют в суперважкій вазі.
Вчора я зустрічався з Едді Хірном (промоутер Усика - ред), і ми говорили про це. Імовірно, бій відбудеться у вересні, але, швидше за все, у жовтні в США. Ми ще не знаємо на 100%, хто буде наступним суперником, але Едді говорив, що це, швидше за все, буде Карлос Такам", - передає слова Усика Sky Sports.

Як писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Дебют у суперважкій вазі відклали на невизначений час.
Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images
Всесвітня боксерська рада офіційно оголосила цей титул вакантним. Таке рішення було ухвалене через майбутній дебют Усика в суперважкій вазі.
Тепер Усик називається "чемпіоном у відпустці" і може претендувати на цей пояс у будь-який час, якщо захоче повернутися у важкий дивізіон.
Олександр Усик
Олександр Усик
А чемпіоном WBO знову став Кшиштоф Гловацьки, який володів титулом до бою з Олександром Усиком.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще