23 липня після бою помер російський боксер Максим Дадашев (13-0, 11 КО). 28-річний спортсмен помер в одній з американських лікарень не приходячи у свідомість.

Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) висловив співчуття рідним і близьким загиблого боксера.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Усик присвятив Дадашеву вірш.
"Я болен боксом я это знаю, я болен тем что манит и пленит, и нет и дня что б я не думал, когда закончу, как дальше жить. Как жить, без этого дурмана, и как вести себя в быту, когда ты каждый божий день мечтаешь, я выйду в ринг и запою, я запою балладу тихо и разгоню до множества октав. Когда я в ринге я живу, я расцветаю как тюльпан, и если нету в жизни бокса, я разлечусь как одуван. Бокс для меня, как смысл жизни, который бог мне в жизни дал. Соболезнования близким", - написав Усик в Instagram.
Впродовж всієї кар'єри Дадашев тренувався і виступав в США в одному залі з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком (13-1, 10 КО). Дадашев постійно перебував у компанії українця, спарингував з ним, і навіть був у його роздягальні перед поєдинками.

Василь Ломаченко та Максим Дадашев
Василь Ломаченко та Максим Дадашев

Василь Ломаченко висловив співчуття у зв'язку зі смертю Максима:
"Велика втрата для родини та близьких! Я спарингував з Максом не один раз, у нього серце лева! Таким його я буду завжди пам'ятати! Більше не можу підібрати слів... Мої співчуття близьким", - написав Ломаченко в Instagram.

Чемпіон світу в напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик (17-0, 14 KO) також висловив співчуття рідним боксера:
"Мої співчуття близьким Максима. Ти був справжнім воїном до самого кінця. Спочивай з миром", - написав Гвоздик в Instagram.
Нагадаємо, 20 липня Дадашев програв технічним нокаутом в 11-му раунді представнику Пуерто-Ріко Сабриелю Матіасу. Максим пропускав занадто багато ударів і його тренер змушений був зупинити бій.
За статистикою Compubox, у фатальному для Дадашева бою Матіас завдав йому 1204 удари, з яких 319 виявилися точними.
Після того, як зупинили бій, Максима знудило, і він втратив свідомість. Боксера відразу ж доставили в реанімацію. Спортсмен переніс важку операцію по видаленню набряку мозку, яка тривала 2 години. За словами журналіста ESPN Стіва Кіма, лікарі змогли видалити Дадашеву набряк, але для цього їм довелося видалити частину черепа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вірастюк переніс складну операцію на серці.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще