Чемпіон світу WBC Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) прокоментував інформацію про те, що британець Ділліан Вайт (26-1, 18 КО) провалив допінг-тест напередодні бою з Оскаром Рівасом (26-1, 18 КО).
"Виявляється, у вас боксує людина, яка провалила допінг-тест. І наскільки я розумію, мова йде про кілька заборонених препаратах в його організмі. Нагадаю, що цей хлопець і раніше попадався на допінгу.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Ця х**ня коли-небудь припиниться? У нас днями людина загинула в рингу. А ми цяцькаємося з ідіотами типу Уайта. І навіть такого Уайта Рівас відправив у нокдаун.
Цікаво, скільки ти планував залити в себе допінгу перед зустріччю зі мною? Схоже, він і Хірн просто кинули WBC.
Мене критикують за слова про те, що я збираюся вбити опонента в ринзі, а тут хлопці типу Уайта намагаються за допомогою допінгу злетіти на вершину. Це ж можна трактувати як спробу вбивства.
Уайт однозначно виграв перше місце в номінації "Придурок року", - написав Уайлдер в Instagram.

Як писав Знай.ua, Деонтей Уайлдер проведе найближчим часом два великих бої.

Як розповів промоутер Уайлдера Шеллі Фінкель, у наступному поєдинку американець зустрінеться з кубинцем Луїсом Ортісом, а потім має намір провемти бій з екс-чемпіоном британцем Тайсоном Ф'юрі.
"Найближчим часом Деонтей збирається битися з Луїсом Ортісом. Після цього ми спробуємо організувати бій з Тайсоном Ф'юрі. Не знаю, чому всі задають це питання, але наш наступний поєдинок - це Ортіс.
Нью-Йорк? Не можу сказати, де відбудеться наступний бій. Зараз ми домовляємося про місце проведення", - цитує Фінкеля Metro.
Як раніше писав Знай.ua, екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів, що би хотів провести бій з Деонтеєм Уайлдером.