Відомий російський боксер Максим Дадашев, який загинув у вівторок, 23 липня, у США, під час бою з пуерторіканцем Сабриэлем Матіасом переніс інсульт, але не зупинився. Спортсмена забрали з рингу в лікарню, де він впав у кому і через три дні помер.

В Instagram-профілі загиблого боксера з'явилася публікація, в якій описується фізичний і моральний стан спортсмена під час його останнього бою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Хочете знати, що таке справжня сила духу, вища воля до перемоги? Що значить бути воїном, воїном за життя? Перегляньте цей бій і знайте, що коли ви ставите питанням, як Макс з його рівнем захисту пропускає стільки ударів, згідно з висновком оперував його лікаря, він вже переніс інсульт і продовжував бій, відчуваючи страшний, нелюдський біль, втрачаючи орієнтацію, але він не здався, він мільйон разів піднімався з колін від ударів долі, йшов вперед і ніколи не здавався!" – підписали фото Дадашева з сином.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін
Показати ще

Нагадаємо, що у мережі з'явилося відео, на якому тренер Максима Дадашева просить його зупинити бій.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко поділився зворушливим відео про загиблого Дадашева.

Також портал Знай.uа писав, що слідом за Дадашевим загадково загинув ще один російський боксер.