У Росії загинув молодий і перспективний боксер Артем Ігнатьєв. 36-річний спортсмен народився 11 вересня 1982 року у Череповці, і в травні 2000 року завоював титул чемпіона Росії серед юніорів у ваговій категорії до 51 кг. Про смерть боксера повідомила Федерація боксу Росії (ФБР).

У 2000 році Ігнатьєв посів 2-е місце на чемпіонаті світу серед юніорів у ваговій категорії до 51 кг, за що отримав звання Майстра спорту міжнародного класу Росії. У 2002 році на чемпіонаті Росії завоював бронзу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше світ вразила смерть ще одного російського боксера. У вівторок, 23 липня, загинув 28-річний Максим Дадашев, який отримав травму під час бою з Сабриелем Матіасом 20 липня.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Дадашева відвезли до реанімації відразу ж після нокауту, отриманого під час відбіркового бою за версією IBF в першій напівсередній вазі. Боксер пережив важку операцію по видаленню набряку мозку, що тривала 2 години. За словами лікарів, для порятунку Дадашева йому довелося видалити частину черепу.

Нагадаємо, на відео потрапив момент, що коштував боксеру Дадашеву життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ломаченко підкосила смерть Максима Дадашева.

Також портал Знай.ua писав, Ломаченко та Гвоздик прокоментували смерть Дадашева, Усика навіть пробило на вірші.