23 липня після бою помер російський боксер Максим Дадашев (13-0, 11 КО). 28-річний спортсмен помер в одній з американських лікарень не приходячи у свідомість.

20 липня Дадашев програв технічним нокаутом в 11-му раунді представнику Пуерто-Ріко Сабриелю Матіасу. Максим пропускав занадто багато ударів і його тренер змушений був зупинити бій.
За статистикою Compubox, у фатальному для Дадашева бою Матіас завдав йому 1204 удари, з яких 319 виявилися точними.
Після того, як зупинили бій, Максима знудило, і він втратив свідомість. Боксера відразу ж доставили в реанімацію. Спортсмен переніс важку операцію по видаленню набряку мозку, яка тривала 2 години. За словами журналіста ESPN Стіва Кіма, лікарі змогли видалити Дадашеву набряк, але для цього їм довелося видалити частину черепа.
Як повідомляє matchtv.ru, Сабриель Матіас відмовився від гонорару за цей бій.
"Мені не потрібен цей чек. Такими були перші слова Матіаса", - розказав представник пуерторіканського боксера Фернандо Газтамбіде.

Як писав Знай.ua, впродовж всієї кар'єри Дадашев тренувався і виступав в США в одному залі з чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василем Ломаченком (13-1, 10 КО). Дадашев постійно перебував у компанії українця, спарингував з ним, і навіть був у його роздягальні перед поєдинками.

Василь Ломаченко та Максим Дадашев
Василь Ломаченко та Максим Дадашев

Василь Ломаченко вшанував пам'ять боксера, опублікувавши відео, присвячене Дадашеву.
"Тужимо", - написав Ломаченко.

Як повідомляв портал Знай.uа, загиблий Дадашев пережив інсульт під час фатального бою.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще