Міжнародна федерація футболу (ФІФА) презентувала фільм про юнацький чемпіонат світу-2019, на якому збірна України показала блискучий результат, здобувши перемогу. Сюжет короткометражки будується на головних подіях, що відбулися по ходу розіграшу найпрестижнішого трофея.

Молоді українські футболісти поділилися своїми емоціями від мундіалю. Захисник Денис Попов і півзахисник Сергій Булеца дали коментарі.

Фільм закінчується фінальним матчем і нагородженням юнацької збірної України в статусі чемпіона світу. У фінальному матчі юнацького мундіалю українці впевнено обіграли команду Республіки Корея – 3:1.

Нагадаємо, що українські футболісти завоювали медалі чемпіонату Європи з футзалу серед університетів, який пройшов у Португалії. Як повідомляє прес-служба Федерації футболу України, на чемпіонаті виступали три українські команди отримали два комплекти медалей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще