Стало відомо, що екс-футболіст, нападник збірної України Андрій Воронін отримав запрошення увійти в тренерський штаб московського "Динамо". Там він кілька років виступав в якості гравця. Тим не менш пропозицію український футболіст не прийняв.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я говорив з Дімою Хохловим (головним тренером "Динамо" (Москва)) на тему мого запрошення на тренерський штаб. Ми з ним все обговорили, поговорили, але були причини, з яких я не можу в даний момент прийняти цю пропозицію, на жаль", - пояснив представник української збірної своє рішення.

Але, також варто відзначити, що Воронін так і не зміг оприлюднити чіткі причини своєї відмови.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я не дав відмову, але не можу зараз повністю присвятити себе цій роботі. Ми з Дімою говорили на цю тему багато разів. Мені приємно, що він хотів мене бачити в команді поруч з собою, я теж хотів би разом з ним попрацювати. У нас з ним схожі погляди, дуже хотілося, але на цьому етапі у мене не виходить", - повідомив спортсмен.

Нагадаємо, що 28 липня в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України-2019.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Динамо" представило нових гравців перед битвою за Суперкубок.

Також портал Знай.ua писав, що ФІФА опублікувала оновлений рейтинг національних збірних з футболу.