Захисник "Реала" Серхіо Рамос не зміг підібрати слів після розгромної поразки від "Атлетіко" в матчі Міжнародного кубка чемпіонів. Про це гравець заявив у інтерв’ю для видання Marca.

"Почуття не є гарним. Це тільки почалося, це матчі, щоб досягти рівня гри. Товариські матчі потрібні, щоб набрати форму. Ми сприйняли гру як товариську, вони – ні. Рахунок занадто великий. Ми обі*рались. Програти можна по-всякому, але тільки не так. Після жахливого першого тайму завдання було просто забути про нього і постаратися виграти другий. Принаймні, ми зробили це. Дуже поганий результат", – заявив Рамос в інтерв'ю Marca.

За словами Рамоса, це не проблема. Адже вони багато чого виграли, але це минуле.

"Реал" - "Аякс" зіграють матч-відповідь 1/8 фіналу ЛЧ
"Реал" - "Аякс" зіграють матч-відповідь 1/8 фіналу ЛЧ

"Ми почали з нуля, ми повинні забути минулий сезон. Попередньо робити оцінки, ми повинні продовжувати працювати з добрим ставленням. перевищені по інтенсивності і були дуже чудовими перед ціллю", - каже футболіст.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ви накручені, тому що він є прямим суперником у нашому місті. Реал Мадрид буде боляче, як і ми з кожною поразкою. Але турбуватися не варто. Це тільки початок", - додав гравець.

Нагадаємо, величезна собака Халк зухвало обіграла Мессі: "Реалу" потрібно взяти до себе цього красеня.

Як повідомляв Знай.uа перемога України на чемпіонаті світу-2019: ФІФА зняли фільм про те, як наші переписали історію.

Знай.uа писав, минулий футбольний сезон 2018/19, на думку УЄФА, пройшов дуже цікаво. Саме тому організація презентувала десятку голів, які претендують на звання найкращого.