Бій завершився технічним нокаутом, у другому раунді Девіс переміг. Так, чемпіон світу за версією WBA в другій напівлегкій вазі зміг захистити свій титул, нокаутувавши претендента з Панами Рікардо Нуньєса.

Девіс, якому зараз 24 роки, роздумував недовго і відправив у нокаут відомого боксера вже в другому раунді. Рефері зупинив поєдинок достроково. Переможений Нуньєс не розділив рішення арбітра так рано припинити бій, але рефері було не переконати.

Треба відзначити, що після перемоги Девіс кинув виклик на об'єднувальний бій Тевину Фармеру, володарю титулу за версією IBF. Так, в "кишені" Девіса вже 22 перемоги у профі, без поразок. А Нуньєс зазнав поразки лише тричі за 24 боя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Девісу призначили наступного суперника

Як повідомляв портал "Знай.uа" Девісу знайшли наступну жертву

Також Знай.uа" писав, що Девіс пригрозив Ломаченко