Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) розповів, що хотів першим перемогти екс-чемпіона світу в суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО).
Нагадаємо, мексиканець Енді Руїс (33-1, 21 КО) сенсаційно нокаутував Джошуа, і забрав всі його пояси.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Тепер Усик чекає переможця реваншу Руїс - Джошуа, оскільки є офіційним претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

"Вдячний WBO за прийняте рішення. Значить, так повинно було бути. Зате тепер їм нікуди подітися. Мені залишилося тільки дочекатися реваншу і побачити, з ким саме належить провести бій.
В кожній людині є его. Це правда, я хотів першим побити Джошуа. Але це бокс, тут неможливо прорахувати все, тут ніколи не знаєш, що станеться насправді. Пізніше, коли я аналізував подію, то зрозумів, що нічого страшного не сталося. Просто у Джошуа були якісь проблеми у ніч бою, а у Руїса цього не було.
Не думаю, що Джошуа програв Руїсу через зріст. Завжди є якась загальна проблема. Не має значення, високий твій опонент чи низький. Неважливо, б'єшся ти з двометровим хлопцем або боксером на зріст 1,8 метра. Ти готуєшся зі спаринг-партнерами, які виглядають точно так само, як і твій суперник. Якщо б у Джошуа виникали труднощі у боях з низькими боксерами, то це була б величезна проблема", - передає слова Усика Sky Sports.

Нагадаємо, Олександр Усик проведе перший бій в суперважкій вазі, як і планувалося раніше, проти Карлоса Такама, повідомляє ESPN.

Як заявив промоутер Усика Едді Хірн, бій відбудеться або 12, або 19 жовтня в Чикаго на арені Wintrust Arena.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще