Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО), який сенсаційно нокаутував британця Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО), заявив, що перед реваншем має намір скинути вагу.
Відзначимо, що в першому бою вага Руїса була 121,5 кг, тоді як Джошуа важив - 112.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Я хочу бути в тонусі. Прагну шокувати світ ще сильніше. Якщо я перетворю жировий прошарок на м'язи, то поліпшу свої здібності, швидкість та силу. Саме над цим я зараз працюю, підбираючи правильний раціон. Якщо б я цього не робив, то уминав би величезні гамбургери з беконом і сиром.
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
Люди повинні розуміти, що я досяг всього, будучи товстим. Уявіть, як далеко я міг би зайти, якби знаходився в хорошій формі і відмінно виглядав. Це стане моєю перевагою. Я буду відчувати себе краще і розкрию нові здібності. Я хочу важити 113-115 кг. Тепер, коли за мною стоять відмінні фахівці і правильне обладнання, я впевнений, що це спрацює на мою користь. Головне - залишатися зосередженим", - передає слова Руїса Boxing Scene.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.