Український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко (13-1-0, 10 KO), обов'язковий претендент на титул IBF, може провести бій з Геннадієм Головкіним замість мексиканця Сауля Альвареса (52-1-2, 35 КО).

Авторитетний журналіст The Athletic Ленс Пагмайер розкрив фінансові деталі можливої поєдинку за вакантний титул IBF в середній вазі.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його інформацією джерела, Дерев'янченко хоче отримати за бій з Головкіним близько 5,5 мільйонів доларів. Повідомляється, що саме таку суму йому пропонували представники Сауля Альвареса.

Сауль Альварес
Сауль Альварес

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Скоро буде прояснена історія з Оскаром і Канело: Дерев'янченко розраховує заробити близько 5,5 млн доларів за бій з GGG, що близько до тієї цифри, яку пропонували йому Golden Boy за бій з Канело", - написав Пагмайер в Twitter.

Нагадаємо, Сауль Альварес не зумів домовитися про бій з українцем, через що IBF позбавила його титулу.

Як писав Знай.ua, чемпіон WBC і WBA у середній вазі Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) в складному бою переміг володаря титулу IBF американця Деніела Джейкобса (35-3, 29 КО) і став володарем трьох чемпіонських поясів у середній вазі.

Бій Альварес - Джейкобс відбувся 4 травня у Лас-Вегасі, США.

Хоч 28-річний Альварес і вважався безз

Як раніше писав портал Знай.ua, українські боксери Дерев'янченко та Постол злетіли в рейтингу WBC.