Менеджер російського важковаговика Олександра Повєткіна Дмитро Іванов пояснив, чому виступає проти його бою з екс-абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).
За словами Іванова, цей бій може перерости в конфлікт.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Мені б не хотілося, щоб Повєткін бився з Олександром Усіком. Це все через політичні мотиви. Бій може перерости у конфлікт", - передає слова Іванова News.ru.

Олександр Усик
Олександр Усик

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Олександр Усик проведе свій дебютний бій у суперважкій вазі 12 жовтня, повідомляє журналіст ESPN Ден Рафаель.

За інформацією джерела, вечір боксу відбудеться на Wintrust Arena в Чикаго (США).

Ім'я суперника поки офіційно не оголошено, однак, швидше за все це буде камерунський боксер Карлос Такам (36-5-1, 28 КО).

Карлос Такам, Getty Images
Карлос Такам, Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Усик полетів у США для підготовки до цього бою.

Стало відомо, що за цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.