У вівторок, 6 серпня, ФК "Динамо" проведе перший матч третього раунду кваліфікації в Лізі чемпіонів. Кияни зіграють з бельгійським Брюгге на стадіоні "Ян Брейдель". Гра почнеться о 21:30, у прямому ефірі її можна буде подивитися на телеканалі "2+2".

Матч у відповідь відбудеться 13 серпня на стадіоні "Олімпійський". Кияни вже провели тренування на полі. За словами наставника клубу, Микола Шапаренко не вийде на поле, крім того, під питанням участь у грі Циганкова.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Динамо
Динамо

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Букмекери вважають більш вірогідною перемогу Брюгге. Вони приймають ставки з коефіцієнтом 1,95. Перемога "Динамо" оцінюється у 3,90, а на нічию ставки приймають з розрахунку - 3,40.

Нагадаємо, Зінченко блискавично "приборкав" Суперкубок Англії і зробив "Ман Сіті" чемпіоном.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Барселони" йде за космічні гроші до Анатолія Тимощука.

Також портал Знай.ua писав, Динамо переманив талановитого гравця збірної Люксембургу Родрігеса.