Скандально відомий екс-чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях американець Едріен Бронер (33-4-1, 24 КО) прийняв рішення завершити кар'єру.
Про це боксер повідомив в Instagram.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Я йду на пенсію. Бокс - це самотній спорт. Я втомився від усього цього. Дайте мені відпочити", - написав Бронер.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що українець Іван Редкач (23-4-1, 18 КО) може провести наступний бій Едріена Бронера. За інформацією BoxingScene, цей бій був запланований на жовтень.
Іван Редкач
Іван Редкач

Нагадаємо, в червні Редкач провів перший бій у напівсередній вазі. Українець достроково переміг американця Девона Александера (27-6-1, 14 КО).

Як раніше писав Знай.ua, колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) готується до дебюту в суперважкій вазі.

Як і планувалося раніше, його суперником стане Карлос Такам.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще
Як заявив промоутер Усика Едді Хірн, бій відбудеться або 12, або 19 жовтня в Чикаго на арені Wintrust Arena.
Стало відомо, що за цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
В разі перемоги у цьому бою Усик претендуватиме на значно більші гонорари в наступних поєдинках в суперважкій вазі.
Як раніше писав Знай.ua, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня.

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Олександра Усика та строки відновлення.